Inschrijven

 

 


 

Let op: de inschrijving sluit op zondag 22 mei 2022.

Korte Survivalrun (KSR).
Men kan hieraan deelnemen wanneer men een licentie heeft van KSR MSR of LSR. Deze run telt mee als reguliere wedstrijd voor het klassement.

Prestatieve categorie 8km Deze prestatieve categorie is een competitieve wedstrijd gelijkwaardig aan de Korte Survivalrun. Deze telt mee als kwalificatie run.
Het parcours wordt vrijgehouden voor deze wedstrijd. Iedereen vanaf 15 jaar kan hier aan deelnemen.

Recreatieve categorieen 5km en 8km
Bij deze categorieen ligt de focus meer op het sportief samen volbrengen van de run. Je tijd wordt gemeten en er vindt ook een prijsuitreiking per categorie plaats.

Survivaltraining
Sinds oktober 2018 kan er nu ook het hele jaar door getraind worden op Landgoed Roepaen. Stichting Survivalrun Primates heeft een trainingsgroep opgestart voor iedereen vanaf 8 jaar. Elke maandag en vrijdag zijn er jeugdtrainingen (8-14 jaar) van 18.00-19.00 uur en volwassen trainingen (vanaf 15 jaar) van 19.15-20.30 uur. Onder leiding van meervoudig nederlands kampioen Joey Bakker zullen alle deelnemers optimaal klaargestoomd worden voor de Niersdal Survivalrun! Iedereen is welkom om 2 keer gratis een proefles mee te doen. Opgeven kan via www.primates.nl/gennep


Voor vragen kun je ons mailen: wedstrijd@niersdalsurvivalrun.nl