Nieuws

Landgoed Roepaen wordt ontmoetingsplaats wekelijkse survivaltrainingen!

28 september 2018 - Wethouder Gemeente Gennep, van Hulsteijn hakt samen met de voorzitter van Niersdalsurvivalrun, Fred Pinckers de  knoop door voor het realiseren van wekelijkse survivaltrainingen op landgoed Roepaen. Joey Bakker van St. Primates Outdoor en Survivalrun is de enthousiaste initiatiefnemer om op Landgoed Roepaen wekelijks survivalactiviteiten te organiseren.
Lees meer >

Niersdal Survivalrun in DAGBLAD

22 september 2018 - Niersdal Survivalrun in DAGBLAD...
Lees meer >

Open NK Survival dit jaar in Gennep

06 maart 2018 - GENNEP / OTTERSUM | De Niersdal Survival Run (NDSR) bereikt een nieuwe mijlpaal. Stichting Sport en Speelstraat De Brink dat het initiatief nam voor het snelst groeiende en grootste sportieve evenement binnen de Gennepse gemeentegrenzen is door de Survivalrun Bond Nederland (SBN) aangewezen als organisatie van het Open Nederlands Kampioenschap Survival, op zondag 9 september. Door: Jos Gröniger
Lees meer >

Supermarkt al jaren hoofdsponsor Jan Linders Niersdal Survival Run

04 september 2017 - ‘Belangrijk om dit lokale doel te steunen’ BERGEN /GENNEP - De rivier die de kernen Gennep en Ottersum scheidt, is zondag 10 september de schakel die zuid en noord bindt tijdens de zevende editie van de Jan Linders Niersdal Survival Run. Ruim 1.500 mensen gaan zondag de uitdaging aan tijdens de eerste survivalrun van het seizoen, ruim 200 vrijwilligers begeleiden het evenement. Voor de vijfde keer is supermarkt Jan Linders de partner van de Niersdal Survival Run, die georganiseerd wordt door Stichting Sport en Speelstraat De Brink en 7-Hills Survival.
Lees meer >

Niersdal Survival op de Koningsspelen

21 april 2017 - De Niersdal Survival was ook aanwezig op de Koningsspelen, die voor alle kinderen uit groep 7 en 8 van de basisscholen in de gemeente Gennep werd georganiseerd.
Lees meer >

Popfestival aan vooravond Niersdal Survival Run

31 augustus 2016 - Niersdal Survival Run en Roepaen podium slaan handen ineen Op zaterdag 10 september organiseert Niersdal Survivalrun in samenwerking met Roepaen Podium het Niersdal Festival. Een festival aan de vooravond van de Niersdal Survival Run, in het jaar dat de surivalbond 25 jaar bestaat, met foodtrucks, survival clinics en survivalstands en een reünie voor oud-leden van de survivalbond maar bovenal veel muziek! De talentvolle jonge artiesten The Hillbilly Moonshiners, Maurice van Hoek, Darlyn, Bolt & The Swamp People en Bourbon Avenue staan tijdens dit eendaags festival op het podium aan de Niersdijk. Tickets voor Niersdal Festival kosten € 25,- per stuk en zijn verkrijgbaar via www.roepaen.com.  
Lees meer >

Organisatie Niersdal Festival mikt op 500 bezoekers zaterdag 10 september

24 augustus 2016 - De Jan Linders Niersdal Survivalrun is sinds vandaag, 24 augustus met 1.500 deelnemers (inclusief de Nationale Topklasse) uitverkocht. Wel zijn er nog plaatsen vrij voor het Niersdal Festival de avond ervoor 10 september. Inmiddels hebben zich ca 250 mensen ingeschreven en zijn er nog plaatsen vrij.  ,,Wij mikken op 500 bezoekers dit eerste jaar. Het is een try out, hebben een top programmering qua bands en foodtrucks. De uiteindelijke ambitie is om het geheel uit te breiden naar een internationaal event inde Euregio’’, aldus voorzitter Fred Pinckers van de Jan Linders Niersdal Survivalrun.
Lees meer >

10 september: Niersdal Festival onder regie van poppodium Roepaen

22 augustus 2016 - Op 10 september vindt het Niersdal Festival plaats in een sfeervolle ambiance in het Nierspark, tussen rivier en kerk in Gennep. Een unieke festivalsfeer aan de Niers compleet met muziekoptredens en cultuur acts, diverse foodtrucks met heerlijke hapjes en drankjes Van 17:30 uur tot 23:00 uur heeft de organisatie een fantastische programmering op weten te zetten. Onder regie van Poppodium Roepaen heeft de organisatie Darylin (folkpop), Maurice van Hoek (singer songwriter), Bourbon Avenue (soul/blues), the Hillbilly Moonshiners (partyband en folk) en Bolt en the Swamp People weten te strikken.
Lees meer >

Survivalrun komt met uniek nazomerfestival

11 augustus 2016 - Op zaterdagavond 10 september vindt er een uniek festival plaats. Compleet met rollende keukens en een prachtige line up aan bands, geprogrammeerd door poppodium Roepaen. De organisatie contracteerde vijf fantastische bands. Op een sfeervol festivalterrein aan de Niers spelen Darilyn (Folkpop), singer songwriter Maurice van Hoek, Bourbon Avenue (soul en blues) en de Rotterdamse band Bolt & the Swamp People - rauwe dampende blues rock and roll - en The HillyBilly Moonshiners sluiten af als folk en partyband. Een entreekaartje voorziet in toegang tot het festival met de vier bands die op doorbreken staan, een driegangen tour langs de rollende keukens en een consumptie. Kaarten zijn te bestellen via www.roepaen.nl.
Lees meer >

Hoogste tijd voor een feest

10 juni 2016 - Ja, we vinden het tijd voor een feest. Waarom? Omdat het survivallen meer dan ooit leeft. Om dit te vieren organiseren we in het Niersdal, gelegen aan de snelst stromende rivier in Nederland, het Niersdal Festival. Tijdens deze avond is er voor iedereen met passie voor outdoor gelegenheid om : elkaar te ontmoeten,  te genieten van de muziek, puur natuurlijke hapjes en drankjes te proeven, oude herinneringen op te halen en kennis te maken met de nieuwste ontwikkelingen in materialen en trainingstechnieken.  
Lees meer >