Nog maar..
102 dagen

Niersdal Survivalrun voor iedereen vanaf 10 jaar

Publicatiedatum: 13-08-2014

Doe mee als je durft!


De Niersdal Survivalrun is de afgelopen jaren uitgegroeid tot hét sportieve evenement voor jong en oud. Dit jaar verwacht de organisatie ook weer veel deelnemers te verwelkomen op zondag 14 september. Mede dankzij de jongste generatie is het evenement in Gennep uitgegroeid tot een succesverhaal. Aan de run mogen alle kinderen vanaf 10 jaar deelnemen. Dus heb je zin om met je klas, voetbal- of korfbalteam of misschien wel je hele gezin het avontuur aan te gaan? Meld je dan aan voor de Niersdal Survivalrun. Als je durft!

5 kilometer uitdagingen ontdekken
Voor de jongste deelnemers, vanaf 10 jaar, is een parcours van vijf kilometer uitgezet met ruim 20 hindernissen. De deelnemers moeten onder meer de Niers oversteken met een touwbrug, modderbaan, boogschieten, houtzagen, kanovaren etc. Iedereen vanaf 15 jaar mag meedoen met de 8 kilometer run (35 hindernissen).

Supergaaf, vooral de hindernissen over het water
De tweeling Thomas en Rick Kamp (11 jaar) uit Aarle-Rixtel deed in 2013 voor het eerst mee aan de Survivalrun. De broers zijn er nog steeds heel enthousiast over en vastberaden om ook dit jaar weer mee te doen. Thomas: “Het was supergaaf, vooral de hindernissen over het water.” “Dit jaar hebben wij een paar vriendjes gevraagd om ook mee te gaan”, vult Rick aan. “Ons team bestaat verder uit ons pap en man en grote zus Femke.” Thomas sluit af: “Het is leuk om met elkaar zo’n mooi parcours af te leggen. Al word je er wel een beetje moe van.”


Toekomst
De organisatie is bijzonder tevreden over het groeiend aantal deelnemers, Paul Terpstra: “Het evenement heeft de toekomst. Slagen we er in de scholen en jeugd te binden, dan gaan we nog mooie jaren tegemoet. En kunnen we blijven groeien op alle fronten: kwaliteit, aantal deelnemers, variatie en uitdagingen!”

Landgoed Roepaen wordt ontmoetingsplaats wekelijkse survivaltrainingen!
Niersdal Survivalrun in DAGBLAD
Open NK Survival dit jaar in Gennep
Supermarkt al jaren hoofdsponsor Jan Linders Niersdal Survival Run
Niersdal Survival op de Koningsspelen
Popfestival aan vooravond Niersdal Survival Run
Organisatie Niersdal Festival mikt op 500 bezoekers zaterdag 10 september
10 september: Niersdal Festival onder regie van poppodium Roepaen
Survivalrun komt met uniek nazomerfestival