Nog maar..
102 dagen

Proefexamen voor het grote werk! - Testrun op 9 juni

Publicatiedatum: 23-05-2014

Dit jaar houdt Stichting Sport- en Speelstraat De Brink en SevenHills Survival de derde editie van de Jan Linders Niersdal Survival Run. Wil jij daaraan meedoen maar weet je niet wat je zoal te wachten staat? Doe dan mee aan de Testrun, die op tweede pinksterdag in het Niersdal plaatsvindt. De inschrijving is inmiddels geopend.

De Testrun op pinkstermaandag duurt van 10.30 tot 12.00 uur. Alle sportievelingen, van jong tot oud, groen en ervaren kunnen dan hun skills en uithoudingsvermogen testen op het miniparcours. De organisatie van de Jan Linders Niersdal Survival Run heeft mede dank zij de sponsors en SevenHills Survival een aantal hindernissen aangelegd. Zo is er een Ropes Course, Obstacle Task, een Klimproef, een Autobandenhindernis, Boogschieten en een Mudparcours.

Kun jij deze spannende hindernissen trotseren, dan ontvang je namens de organisatie van de Jan Linders Niersdal Survivalrun een certificaat en ben je klaar voor het echte werk op 14 september, de Niersdal Survivalrun 2014.

Meer informatie...

 

Landgoed Roepaen wordt ontmoetingsplaats wekelijkse survivaltrainingen!
Niersdal Survivalrun in DAGBLAD
Open NK Survival dit jaar in Gennep
Supermarkt al jaren hoofdsponsor Jan Linders Niersdal Survival Run
Niersdal Survival op de Koningsspelen
Popfestival aan vooravond Niersdal Survival Run
Organisatie Niersdal Festival mikt op 500 bezoekers zaterdag 10 september
10 september: Niersdal Festival onder regie van poppodium Roepaen
Survivalrun komt met uniek nazomerfestival