Nog maar..
102 dagen

Supermarkt al jaren hoofdsponsor Jan Linders Niersdal Survival Run

Publicatiedatum: 04-09-2017

‘Belangrijk om dit lokale doel te steunen’

BERGEN /GENNEP - De rivier die de kernen Gennep en Ottersum scheidt, is zondag 10 september de schakel die zuid en noord bindt tijdens de zevende editie van de Jan Linders Niersdal Survival Run. Ruim 1.500 mensen gaan zondag de uitdaging aan tijdens de eerste survivalrun van het seizoen, ruim 200 vrijwilligers begeleiden het evenement. Voor de vijfde keer is supermarkt Jan Linders de partner van de Niersdal Survival Run, die georganiseerd wordt door Stichting Sport en Speelstraat De Brink en 7-Hills Survival.

Door Jos Gröniger

De supermarktketen met zo’n zestig vestigingen in het zuiden van Nederland omarmt lokale initiatieven.“De Niersdal Survival Run kan op onze steun rekenen omdat het initiatief past in onze visie om bij te dragen aan de vitaliteit van mensen. Dat begint met kinderen. We stimuleren beweging en goede voeding o.a. door de consumptie van groente en fruit te bevorderen”, aldus commercieel directeur Chantal de Rijk, “Bovendien vinden we het belangrijk om lokaal betrokken te zijn en de  roots van Jan Linders liggen in Gennep en Ottersum”. De Jan Linders Niersdal Survival Run past dus goed bij onze organisatie. We vinden het daarom óók belangrijk om een dergelijk evenement te steunen.”
De samenwerking tussen  Jan Linders en de Niersdal Survival Run blijkt al jaren een succes.  “We bespreken jaarlijks of we samen verder willen.”

Jan Lindersfonds
Naast het sponsoren van de Jan Linders Niersdal Survival Run steunt Jan Linders via het Jan Lindersfonds maar liefst 60 lokale goede doelen. “De medewerkers van iedere vestiging, inclusief servicekantoor en distributiecentrum, kiezen jaarlijks een lokaal goed doel”, zegt commercieel directeur Chantal de Rijk, “We doen dat sinds 2013, het jaar waarin we 50 jaar bestonden.”
De uitverkoren organisatie kan een jaar lang rekenen op ondersteuning uit het Jan Lindersfonds. Acties worden begeleid en ook worden financiële bijdragen geleverd. “We willen ons verbinden met de regio waarin we werken. Dat zit in onze genen. In al onze vestigingen hangt de spreuk ‘Houd van de mensen, dan houden de mensen ook van jou’. Dit is de slogan die grondlegger Jan Linders altijd predikte. We zijn en blijven een familiebedrijf. Onze doelstellingen gaan verder dan alleen geld verdienen.”

De Jan Linders Niersdal Survival Run wordt zondag vanaf 9.30 uur gehouden in het Niersdal tussen Gennep en Ottersum. Start en finish zijn in het Nierspark bij de Martinuskerk in Gennep. De inschrijving is gesloten. Publiek is welkom. Voor meer informatie zie http://www.niersdalsurvivalrun.nl en https://www.facebook.com/NiersdalSurvivalRun/ .

Landgoed Roepaen wordt ontmoetingsplaats wekelijkse survivaltrainingen!
Niersdal Survivalrun in DAGBLAD
Open NK Survival dit jaar in Gennep
Niersdal Survival op de Koningsspelen
Popfestival aan vooravond Niersdal Survival Run
Organisatie Niersdal Festival mikt op 500 bezoekers zaterdag 10 september
10 september: Niersdal Festival onder regie van poppodium Roepaen
Survivalrun komt met uniek nazomerfestival
Hoogste tijd voor een feest