Verhuur Sportcontrainer

 

 


 

Sporten en bewegen dichtbij eigen huis, daar waar mensen zelf willen. Steeds op een andere manier. Alleen, of met een trainingsgroep. Flexibiliteit die past bij deze tijd. De nieuwe SportContrainer sluit naadloos aan bij deze behoefte. De Sport-Contrainer is :

  • Mobiel - altijd en overal kunnen sporten en bewegen
  • Flexibel - je eigen sport, met of zonder begeleiding
  • For all - geschikt voor jong en oud
  • Innovatief - een andere manier van denken over inrichting van beweegruimtes
  • Veilig -  voldoet aan de veiligheidseisen die gelden voor sport- en speeltoestellen in de openbare ruimte

En dat allemaal in iedere wijk waar jij dat wilt.

 

Mobiel

Er is steeds meer behoefte aan bewegen in eigen leefomgeving. De SportContrainer is eenvoudig verplaatsbaar en is dus altijd daar waar jong en oud willen bewegen. Binnen een wijk maar ook binnen een dorp, stad of zelfs regio. Het maakt het mogelijk de SportContrainer te delen met meerdere organisaties. Wij kunnen zelfs de logistiek van de SportContrainer verzorgen. Dat maakt het allemaal nog makkelijker. En helpt jou ruimtes anders in te richten.

Flexibel

Met de SportContrainer kun je duizend-en-één sporten doen. Wat te denken van bootcamp? Of crossfit, outdoor fitness, obstacle runs of survival? Geschikt voor sportverenigingen en trainingsgroepen (formeel en informeel), maar ook de individuele sporter kan erop terecht. De SportContrainer is helemaal af te stemmen op de wensen van de sporters en de gemeente. Verder kent de SportContrainer geen sluitingstijden en speelt daarmee in op de behoefte van sporters om op ieder gewenst tijdstip te kunnen sporten. De SportContrainer kan ingeklapt worden en heeft een handige afsluitbare bergruimte. Zo heb je alles bij de hand. 

Jong en oud

Zoek je een mobiel sportconcept geschikt voor alle leeftijden? Ook dat is de SportContrainer. Volwassenen kunnen survival-activiteiten doen of lekker bootcampen in hun eigen wijk. Maar ook kinderen beleven eindeloos veel speelplezier met de SportContrainer. En zelfs voor senioren zitten er met enkele eenvoudige aanpassingen oefeningen op maat in verwerkt.

Online app

Het concept is zo ontwikkeld dat je er zowel onder begeleiding als zonder begeleiding op kan bewegen. En wil je toch een beetje hulp? Dan is de handige mobiele app op maat een goed hulpmiddel bij je oefeningen. Of bij het delen van je product met anderen.

Veilig

De survivalcont®ainer, ontwikkeld in nauwe samenwerking met de survival vereniging 7HILLS en firma Nijha, voldoet aan de veiligheidseisen die gelden voor sport- en speeltoestellen in de openbare ruimte en aan de eisen van de Nederlandse Survivalbond
 

Meer weten?

Wil je meer te weten komen over het huren van deze innovatieve SportContrainer? Neem contact met ons op : verhuur@niersdalsurvivalrun.nl.